Prijatelji, ljubitelji gastronomije, do sada nismo uspjeli dogovoriti posao u Austriji bez cijepljenja u slučaju cjelogodišnjih ponuda ili bez prevladavanja u slučaju sezonskih ponuda. Naravno, nismo mi izmislili taj zahtjev, poslodavci su to izravno zahtijevali. Bojali su se obveznog cijepljenja i što će biti s njihovim necijepljenim zaposlenicima. Upravo iz tog razloga su zahtjevali samo cijepljene odn. sa potvrdom  zaposlenike kako bi bili sigurni da ih neće izgubiti zbog propisa austrijske vlade. Međutim, Austrija je odlučila ukinuti obvezno cijepljenje i hoteli i drugi objekti stoga opet mogu uzeti necijepljene zaposlenike.Za sada, jer naravno nitko ne zna što će doći, kako će se ova korona dalje razvijati.

Austrija je prva zemlja u EU koja je uvela obvezno cijepljenje. Međutim, još nije stvarno stupio na snagu i već je suspendiran – na početno razdoblje od tri mjeseca. Razlog: blaži tijek Omicron bolesti. Odluka se preispituje u roku od tri mjeseca Ne može se isključiti da će nova varijanta najesen opteretiti zdravstveni sustav, rekao je ministar zdravstva Johannes Rauch. Stoga bi obustavu obveznog cijepljenja trebalo revidirati na tri mjeseca. Što se tiče cijepljenja, nada se da će odluka o uvođenju obveznog cijepljenja, naravno, povećati procijepljenost. Međutim, taj se učinak nije ostvario u velikoj mjeri. Od početka veljače samo oko 26.000 ljudi koji nisu cijepljeni cijepljeno je protiv korona virusa u zemlji od gotovo devet milijuna stanovnika.

Puno ponuda za Austriju – tijekom cijele godine, čak i za ljetnu sezonu!

Prijatelji, neki od vas nisu mogli dogovoriti posao jer niste bili cijepljeni ili preboljeli. Ali nadamo se da ćete nam sada dati drugu priliku i pokušati sa nama, imamo veliki broj izvrsnih ponuda diljem austrijskih Alpa – tijekom cijele godine, čak i za ljetnu sezonu, kuhar, konobar, sobarica, recepcioner, mi ćemo također imati i neke pomagače u kuhinji ili. perače suđa. Izvrsne plaće, puno super beneficija, ali što je najvažnije BEZ NAKNADA ZA POSREDOVANJE! Naći ćemo posao za svakoga tko ima iskustva iz zemlje njemačkog govornog područja, razumije njemački i je voljan raditi! stoga slobodno isprobajte sa JOB4GASTRO