Kao i uvijek besplatno, kompletna usluga za Gastronome! Za one koji ne govore njemački, otvaramo ponude u gastronomiji i ugostiteljstvu u drugim zemljama. Ovdje sustav funkcionira malo drugačije nego ovdje u Austriji. Ne postoje posebne ponude na koje možete odgovoriti. Ovdje su nam potrebne neke informacije od vas gdje biste željeli ići, koji jezik govorite, naravno vaš životopis sa lijepom nasmijanom fotografijom na engleskom. Alternativno, neke preporuke i reference o Vama a zatim će vas izravno kontaktirati  koordinator koji je zadužen za te zemlje u roku od 72 sata. On će razgovarati s vama i ponuditi vam nešto konkretno.

Sve je službeno, naravno, kao i sve preko JOB4GASTRO.sk a to znači da je ugovor o radu direktno sa nizozemskom agencijom. Pola godine ste pod nizozemskom agencijom i onda imate mogućnost izravnog transfera svom poslodavcu! Plaća, naravno, ovisno o tome jeste li pomoćni ili kvalificirani kadar – oko 10-15 eura/sat neto.

Konkretne informacije kao što je ugovor itd. možete pronaći na: https://www.abu.nl/app/uploads/2021/06/CAO-voor-Uitzendkrachten-2021-juni-2021-web-EN.pdf

Zdravstveno osiguranje tvrtka pruža sljedeće: https://www.hollandzorg.com/dutch-healthcare-insurance

Ako želite  putovati i istraživati ​​svijet u super hotelima i restoranima, to možete učiniti uz JOB4GASTRO, stoga ne oklijevajte i nazovite nas – pošaljite svoj najbolji životopis i mi ćemo vam se javiti 😊

✅ Snižene cijene za zaposlenike u odabranim restoranima na skijalištima, mogućnost korištenja hotelskih pogodnosti kao što su sauna, wellness, teretana, bazen itd.
✅ Nizozemski ugovor o radu s Nizozemskom agencijom
✅ Bez naknade za zapošljavanje
✅ Naše reference govore umjesto nas!

ℹ️ Za više informacija pišite na messenger – ili nazovite +421911942724
ℹ️ Molimo pošaljite svoj životopis na engleskom na natasa@job4gastro.at ili direktno na messenger
ℹ️ Imamo mnogo ponuda pa pišite i pronaći ćemo nešto samo za vas

 

MI SMO ONLINE  GASTRO PLATFORMA -BEZ NAKNADE ZA POSREDOVANJE